Teint Idole Ultra Wear

Uz lakoću idealnog prekrivanja i 24-satnu izdržljivost, Teint Idole Ultra Wear je prije 25 godina prvi put dokazao da dugotrajnost također može biti lagana na licu. Lancôme sada predstavlja novu formulu za njegujuću blistavost – Teint Idole Ultra Wear Care & Glow. Zahvaljujući postojanoj srednoj prekrivnoj moći koja se savršeno ističe, koža izgleda jednačena po cijeloj površini s 24-satnom zdravom blistavošću*. Kombinacijom nanošenja više slojeva za intenzivnije prekrivanje i efekta besprijekorne kože, te skladom dugotrajnosti i njege, koža je trenutno i trajno prekrivena naglašenim zdravim sjajem.

Kad kreativni umovi zablistaju

Zendayina vizažistica i osoba odgovorna za njezin prepoznatljiv izgled, Sheika Daley, samouka je stručnjakinja koja je stekla ugled radeći na svjetski poznatoj televizijskoj emisiji Oprah Winfrey Show: Fridays Live, gdje se povezala s brojnim poznatim umjetnicima uključujući, naravno, Lancômeovu ambasadoricu Zendayu. Kao poduzetnica s vlastitom linijom proizvoda za trepavice, Sheika se u okviru kampanje pridružila američkoj glumici kako bi dekodirala na koji način djeluju aktivni sastojci za njegu kože u novoj formuli Teint Idole Ultra Wear Care & Glow pudera.

Stilist, Law Roach, surađuje sa Zendayom već 12 godina. Zapanjivši modni svijet neprestanim eksperimentiranjem sa stilovima, kreativna sinergija ovog dvojca dovela ih je do popisa najbolje odjevenih ljudi, a Law Roach je prvi stilist proglašen „stilistom godine“ drugu godinu zaredom. U novoj kampanji brenda Lancôme, Law, koji i sam nosi puder kako bi osnažio svoju kožu da izdrži zahtjevan dnevni raspored, govori o dugotrajnom učinku pudera Teint Idole s dvostrukim djelovanjem za njegu i blistavost.

Iznimno lagana tehnologija Neo-Glow za naglašenu zdravu blistavost

Primjenom iznimno lagane tehnologije koja se stapa s kožom – Lancômeova tehnologija Neo-Glow djelotvorno povezuje formulu s kožom, bez nakupljanja, stvrdnjavanja i pomicanja. Svjetloća pigmenata prirodno ističe crte lica i koži daje naglašen zdrav sjaj do 24 sata.

Postojana srednja prekrivna moć koja se savršeno ističe

Srednje prekrivanje s mogućnošću nanošenja više slojeva skriva nesavršenosti i traje cijeli dan. Učinak na ujednačenost i blistavost tona kože je trenutačan i dugotrajan zahvaljujući teksturi koja je postojana i otporna na svakodnevnu upotrebu te osigurava prirodan izgled kože.

Za savršenu njegu brine se formula s 82% bazom seruma te hijaluronskom i bademovom kiselinom

Pružajući temelj za njegu i blistavost kože, novu formulu Teint Idole pudera krase poboljšana svojstva seruma za poboljšanje kože neposredno nakon primjene i tijekom nošenja. Nakon 4 tjedna, formula s 82% seruma koji daje koži blistavost, te čini teksturu zaglađenijom i ujednačenijom.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Lancôme