Otto Kern Beyond Horizon

Muški miris koji nagovješćuje stil i klasu, – za to su potrebne izražajne, posebne mirisne note koje su uvjerljivo međusobno usklađene i kreiraju elegantan mirisni doživljaj. Nova kompozicija Beyond Horizon Otta Kerna pruža vam upravo to. Intenzivni sastojci koji se uzdižu iz mase vješto su zaokruženi mekanim i svježim notama. Mirisni doživljaj mirisa Otto Kern Beyond Horizon privlačan je i olfaktornom izražajnošću predstavlja pun pogodak.

Miris budi asocijacije na ambijent privatnog apartmana uređenog sa stilom, na posljednjem katu hotela, ekskluzivnog putovanja prvom klasom iznad oblaka ili bara na krovu s ponudom odabranih hladnih napitaka – doživljaje Beyond Horizon, veoma poželjne kod današnjeg poslovnog čovjeka, samopouzdano elegantnog i profinjenog. Od sredine rujna orijentalna mirisna kompozicija i losion za poslije brijanja iz nove linije Beyond Horizon Otto Kerna dostupna je u trgovinama.

Koncept
Otto Kern Beyond Horizon pravi je miris za muškarce koji svoj posao obavljaju suvereno i sa stilom. Oni točno znaju što žele te tako i nastupaju i tako mirišu. Otvoreni za novo, dopadljivi i šarmantni – oni razmišljaju u velikim razmjerima. Samo je nebo granica! Nova kreacija Otto Kern Beyond Horizon svojim orijentalnim i ujedno markantnim mirisnim karakterom odličan je izbor za probrane kupce.

Miris
Novi miris Otto Kern Beyond Horizon podsjeća na senzualni jantar, svestran i topao. U gornjoj noti susreću se svježina grejpa i kardamoma u zanimljivom spoju s prepoznatljivim mirisom cimeta. Jantar u srednjoj noti mirisu daruje tajanstvenost. Markantna aromatičnost ove note zaokružena je balzamičnim, afrodizijačkim i intenzivnim mirisom karanfila. Aroma srednje note susreće se u donjoj noti s muževnim akordima luksuzne kože, tople sandalovine, zamamnog pačulija i daška vanilije. Muževan i elegantan miris prati svakog muškarca svjesnog svog stila koji puca visoko.

Otto Kern Beyond Horizon od sredine rujna 2022. između ostalog dostupan je u specijaliziranim
trgovinama, robnim kućama i odabranim drogerijama.

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR