Ljetni trendovi

Ljetne haljine nezaobilazan su odjevni predmet koji nadrasta kategoriju trenda i svake godine doživljava stilski revival u skladu s modnim diktatima. Umjetnička dizajnerica Krina designa, Dubravka Uroić, poseban naglasak stavlja upravo na haljinu, kombinirajući najfinije svile s pomalo predimenzioniranim krojevima, dužine do koljena ili duže te blago naglašenih oblina. Tkanine su jednobojne, poneke izraženih struktura, a nose se samostalno ili u kombinacijama s hlačama koje savršeno ističu njihovu prozračnost.

Dizajnerica je u kolekciji za ljeto 2018. godine zadržala jednostavnost i eleganciju kao osnovu za duge i kratke haljine, no također je nakon nekoliko sezona tamnijih boja, odlučila se eksperimentirati i sa pastelnim bojama budući da novi komadi, među ostalim, dolaze i u zlatno žutoj, puder rozoj, ljubičasto plavoj te kava smeđoj i antracit sivoj. Za razliku od većine prethodnih modela koji su pravi primjerci  klasičnih užih krojeva, dizajnerica  za nadolazeću sezonu predlaže haljine s malo više volumena i romantične lepršavosti, a svila i „ljetna“ fina janjeća  napa protežu se i dalje kao znak prepoznavanja „Krininog ljeta“.

Kako smo sa dizajnericom razgovarali u trenutku fotografiranja modela, vidjeli smo i novitete među ljetnim torbicama i nakitom. Dubravka nam je, naime, svaku od svojih haljina, torbica ili nakita podrobno opisala, kao i nadahnuće, materijale te izradu. Posebno je ponosna na svoju ljetnu kolekciju nakita gdje je finom napom „presvukla“  različite oblike lanaca te se poigrala njihovim oblikom i dizajnom.

Kao ljubiteljica drugačijeg izričaja u modi zna koliko je ovakav modni dodatak važan za nadogradnju outfita i u svojoj novoj kolekciji nakita predstavila je nekoliko upečatljivih modela, koji su idealan pečat dobrog ukusa, a koje možemo nositi u svakodnevnom životu i koje su lako prilagodljive uz sve stilove odijevanja.

Ako se volite izdvojiti sa stilom, ova kolekcija je savršena za vas! Pogledajte koje smo komade izdvojili iz ponude.

Kolekcija je dostupna na www.krinadesign.com

Photo: Krina Design