Zašto je važno da vam proizvode za njegu lica preporuči liječnik

Kozmetika je dostupna je gotovo posvuda. U drogerijama, ljekarnama, parfumerijama, pa čak i supermarketima, u ponudi su različiti brendovi po različitim cijenama. Međutim, postoje i kozmetički proizvodi koje nećete naći na polici svake trgovine, pa ni ljekarne, jer je njihova filozofija drugačija od ostalih brendova: njihov pristup temelji se na osobnom kontaktu liječnika specijalista i korisnika.

Skinbetter Science američka je kompanija koju su 2016. godine osnovali iskusni i ugledni profesionalci farmaceutske industrije Jonah Shacknai, Justin Smith i Seth Rodner, i otad je jedan od najbrže rastućih brendova za njegu kože. U srži filozofije Skin Better Sciencea upravo je uvjerenje da su liječnici i njihovo obučeno osoblje najbolji izvor pouzdanih informacija o njezi kože, a na tržište Hrvatske i Slovenije dovodi ga tvrtka Humed pharma.

Brend je čvrsto utemeljen na dubinskom poznavanju kože i kemije, s kliničkim studijama provedenim od strane uglednih dermatologa.

Tako su, primjerice, patentirali InterFuse tehnologiju koja kožu opskrbljuje visokim dozama hijaluronske kiseline, kakva je dosad bila moguća jedino injektibilnim metodama, kao i AlphaRet tehnologiju, koja predstavlja novu generaciju retinoida, bez neželjenih nuspojava kakve ima klasični retinol.

Kako bi rezultati koje ti proizvodi nude bili maksimalni, preporuku koji Skinbetter Science proizvodi najbolje odgovaraju vašoj koži možete dobiti isključivo dolaskom liječniku ili obučenom kliničkom osoblju.

U vremenu u kojem je dostupnost sve, jaka je poruka koju šalje ovaj brend: Kvaliteta uvijek i prije svega!

Chic.hr @chic.hr

Foto: Skinbetter Science