s.Oliver Selection Eau Intense Woman

Suveren, samosvjestan i zavodljivo intenzivan – tako se predstavlja novi ženski miris s.Oliver Selection Eau Intense. Mirisna kreacija nudi savršenu mirisnu haljinu za plemenit nastup i tako nastavlja uspjeh svevremenski omiljenog mirisa s.Oliver Selection – uz još intenzivniju ekstravaganciju. Za posjet otmjenom omiljenom baru, elegantnoj privatnoj zabavi ili klubu u gradu – s.Oliver Selection Eau Intense idealan je miris za posebnu večer, a samim time i glamurozan dar za blagdanske dane. Ženski miris za posebne trenutke dostupan je u trgovinama od sredine listopada 2022.

Novi miris pod okriljem marke s.Oliver Fragrances

s.Oliver Fragrances ubraja se u najomiljenije lifestyle marke mirisa za životni stil. s.Oliver Selection dostupan je od 2007. i jedan je od apsolutnih favorita kupaca pod okriljem marke mirisa s.Oliver. Dovoljan razlog za lansiranje mirisa s.Oliver Selection Eau Intense, kao intenzivni hommage najprodavanijem mirisu Selection. Novi vrhunski miris strukturom je sličan svojemu prethodniku, ali su pojedinačne note mirisa zamijenjene intenzivnijim komponentama te je povećan udio mirisnog ulja. Tako Selection Eau Intense dobiva efekt prepoznatljivosti, a na neki način i poseban novi preokret. Ambalaža također naglašava novu interpretaciju u smislu boja. Dok je klasični miris obojen elegantnom bijelom bojom, novitet sada plijeni pozornost crvenom nijansom.

Ženski miris s.Oliver Selection Eau Intense

Bergamot, breskva i ružičasti papar gornje note otvaraju kremasti naglasak mirisa s.Oliver Selection Eau Intense Woman. Cvjetne komponente srednje note, bijeli božur, transparentni jasmin i cvijet naranče daju mirisu jedinstvenu karizmu. Ambra, mošus, tonka-grah i vanilija očaravaju senzualnošću u donjoj noti.

Promjenom i dodavanjem određenih sastojaka novi miris zadržava jednak potpis i identitet poput najprodavanijeg mirisa s.Oliver Selection, ali s novim naglascima. Dodan je cvijet naranče za raskošniji cvjetni osjećaj. Tonka-grah i vanilija daju mirisu kremastu gurmansku notu poznatu po tome što održava dugotrajnost i intenzitet. Za još intenzivniji doživljaj mirisa mirisna je formula oplemenjena većom količinom mirisnog ulja i sada umjesto 14 iznosi 15 posto.

Svečan dizajn

Svojim klasičnim i elegantnim izgledom bočica i sklopiva kutija također odražavaju lifestyle svijet s.Oliver Selection u varijanti intenzivnog mirisa. Visokokvalitetna i bezvremenska bočica oduševljava svojim ravnim i savršenim oblikom i prenosi glamur, ekstravaganciju i svečanu notu crvenom bojom sklopne kutije. Mat zlatni elementi na bočici i sklopnoj kutiji ističu i naglašavaju vrhunski karakter.

s.Oliver Selection Eau Intense dostupan je u drogerijama Müller i dm, robnim kućama, specijaliziranim trgovinama i na internetu na stranici www.soliver-fragrances.com.

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR