Čista ljepota

Savršen izbor za sve ovisnice o ljepoti koje vole jednostavan, prirodan i efektan make-up look. Novi proizvodi upakirani su s najmanje 90% prirodnih sastojaka koji njeguju kožu i daju joj prirodan izgled – a sve pod motom „Čista ljepota“. Svi proizvodi u ponudi su veganski i ne sadrže mikroplastiku, parabene, silikone, PEG spojeve ili mineralno ulje.  Jer ono što je dobro za prirodu, dobro je i za tebe – i za tvoju kožu! Iskreno, lako i zabavno jer točno znaš što dobivaš!

HELLO, GOOD STUFF! TONIRANA BEAUTY KREMA

Jedna za sve! Nova TONIRANA BEAUTY KREMA iz HELLO GOOD STUFF! asortimana s 90 % prirodnih sastojaka vješto naglašava individualnu ljepotu svake kože. Nježno tonirana, hranjiva dnevna krema s prirodnim ekstraktom cvijeta kaktusa, hijaluronskom kiselinom i glicerinom pruža vlagu tijekom 24 sata, čini da male nepravilnosti na koži nestanu i lako se blenda. Tekstura je ultra mekana na koži i toliko je lagana da kraljice ljepote mogu ne samo vidjeti prirodan izgled, već i osjetiti ga. Veganski proizvod.

Nmpc: 34,90 kn

HELLO, GOOD STUFF! PRIMER ZA LICE

Primer s prirodnim sastojcima koji intenzivno njeguje kožu i produžuje trajnost make-upa? Nema problema s HELLO, GOOD STUFF! PRIMEROM ZA LICE by essence s 98% prirodnih sastojaka. Formula bez silikona s prirodnim uljem sjemenki konoplje, vrijednim ekstraktom aloe vere, glicerinom i hijaluronskom kiselinom pruža koži optimalnu vlagu i brzo se upija. Rezultat: savršeno njegovana i osvježena koža s mekim sjajem koja je u potpunosti pripremljena za omiljeni puder. Veganski proizvod.

Nmpc: 32,90 kn

HELLO, GOOD STUFF! SERUM ZA LICE

Besprijekoran ten zajamčen je ovim serumom za lice! Formula bez silikona s ekstraktom ananasa sastoji se od 97% prirodnih sastojaka i daje intenzivnu vlagu, ostavljajući iza sebe prekrasan sjaj i nježan miris ananasa. Veganski proizvod.

Nmpc: 39,90 kn

HELLO, GOOD STUFF! 3U1 SPREJ ZA FIKSIRANJE

Koža na vašem licu neće htjeti propustiti ovaj hidratantni sprej za fiksiranje  s prirodnim ekstraktom lubenice: Samo jednom rasprši sprej i voćna mirisna formula hidratizira, postavlja šminku na mjesto i osvježava kožu. Sadrži 90 % prirodnih sastojaka, bez silikona. Veganski proizvod.

Nmpc: 25,90 kn