Čarobni anti-age eliksir iz Laboratorija Filorga

Čarobni Filorgin proizvod, ulje OIL-ABSOLUTE mješavina je četiri dragocjena, superhranjiva ulja kamelije, buriti, jojobe i marelice. Čista biljna ulja sastavom su slična masnoćama ljudske kože, pa ih ona prihvaća kao vlastite.  Zima je idealno za uvrštavanje ulja u rutinu njege  jer će ulje vašoj koži osigurati dodatnu njegu. Ulja su bogata cijelim nizom kemijskih spojeva koji njeguju i hrane kožu te pomoću njih možete njegovati bilo koji tip kože – od suhe i masne, preko aknama sklone kože, do one osjetljive.

Filorga OIL-ABSOLUTE ulje sadrži i peptide za regeneraciju i polifenole – moćne antioksidanse koji su važni za otpornost kože. Ovo ulje zaslužuje da ga se nazove čarobnim eliksirom jer djeluje na sve znakove starenja. Oživljava i učvršćuje umornu i oslabljenu kožu, smanjuje bore, tamne mrlje i druge nepravilnosti, pa lice dobiva svjež i zdrav izgled. Nemasne je teksture, bez da ostavlja suvišni sjaj na licu. 

Prednost je uljnog eliksira i to što je u jednom nanošenju za cijelo lice dovoljno već nekoliko kapi. Ulje zagrijte na dlanu i nanesite ga laganim tapkajućim i kružnim pokretima, počevši od nosa i obraza prema vanjskoj strani lica. Za intenzivniju hidrataciju, najbolje je nanijeti ulje na lice dok je koža još vlažna od vode ili losiona za čišćenje. Ponekad ulje može zamijeniti kremu, no za dehidriranu kožu, i općenito za njegu svih tipova kože u hladnim danima, preporučuje se da ulje, poput seruma, nanesete prije kreme.

Chic.hr

Photo: Filorga