Idealno za trening na otvorenom

Omiljeni globalni sportski brend adidas predstavlja COLD.RDY, četvrto i posljednje izdanje svoje vrhunske sportske kolekcije RDY. Kolekcija je izrađena od otpornih i prozračnih materijala koji zadržavaju toplinu, a ne propuštaju zrak i vlagu te je dizajnirana kako bi i profesionalnim i rekreativnim sportašima bilo ugodno u hladnim zimskim uvjetima. Sportašima se jako sviđa. Prvi hrvatski profesionalac koji je isprobao nove komade iz COLD.RDY kolekcije je rukometaš David Mandić. Njega su performanse odjeće za trening na otvorenom tijekom zimskih mjeseci posebno oduševile.

Kolekcija je rezultat inovativnosti i kreativnosti adidasovog dizajnerskog tima – detalji podsjećaju na vojne uniforme, patentni zatvarač je produljen za lakše rukovanje u pokretu, a džepovi su prilagođeni za jednostavniji pristup tijekom brzog kretanja. Šavovi na odjevnim predmetima iz kolekcije vizualno smanjuju glomaznost kod više slojeva odjeće i omogućavaju fleksibilnost i lakoću kretanja bez obzira na to koliko je slojeva ispod.

„Posljednjih mjeseci bilježimo rekordne brojke u pretraživanju različitih vrsta vježbanja. Korištenje adidasove aplikacije za trening poraslo je za 125 posto u odnosu na prošlu godinu- ne samo da više treniramo, hodamo i vježbamo, već u prirodi tražimo slobodu i dovodimo organizam u ravnotežu. Iako su  vanjski prostori postali utočište zdravlja i fitnessa, teški vanjski uvjeti su jedna od najvećih prepreka treningu u zimskim mjesecima, budući da su veći gradovi prošle zime bilježili rekordno niske temperature. Kako je vrijeme postalo glavnim vanjskim čimbenikom koji utječe na performanse, krenuli smo u kreiranje kolekcije koja se bori protiv vanjskih elemenata kako bi sportaši mogli trenirati bez ometanja ”, rekla je Josefine Aberg, potpredsjednica dizajnerskog tima za adidas.

Prilagođeni sustavi slojeva omogućuju optimizaciju topline, dok proizvodi dizajnirani za brzu raspodjelu znoja odvode vlagu kroz materijal kako bi se sportaši osjećali suho. „Kolekcija COLD.RDY sadrži funkcionalne, a ipak elegantne komade koji se mogu nositi u slojevima za zaštitu tijekom cijele godine. Kolekcija nudi jednostavne opcije slojevitog odijevanja u brojnim modelima koji odgovaraju individualnom stilu, uz istovremenu zaštitu od hladnih vremenskih uvjeta“, dodala je dizajnerica.

Povodom predstavljanja nove adidas kolekcije u zagrebačkom adidas storeu u Ilici u ponedjeljak, 19. listopada, je bio postavljen i tzv. ‘adidas Infinity photobooth‘, box s ogledalima koja ostavljaju dojam beskonačnosti, hladnoće i dubine. Nakon što kupac odabere odjevni predmet iz nove kolekcije, može se snimiti u jedinstvenom photoboothu, a za dodatan poklon fotku treba objaviti na društvenim mrežama uz hashtag #JaSamCOLDRDY, obaviti kupnju i na blagajni pokazati fotku. Kupci isto mogu učiniti i u adidas storeu u Arena centru u Zagrebu, u City Galleriji u Zadru te u adidas storeovima u Mall of Split i City Center One u Splitu gdje će se umjesto u photoboothu moći snimiti ispred brendiranog ogledala. Nova COLD.RDY kolekcija od danas je dostupna u trgovinama diljem Hrvatske.  

  • Nova multi-sport kolekcija osigurava vrhunsku izolaciju, napravljena je od prozračnih tkanina i materijala idealnih za hladne i vlažne kišne dane, modernog je izgleda i jarkih boja i ističe se intuitivnim dizajnerskim detaljima
  • Cijeli asortiman odjeće iz nove COLD.RDY  kolekcije, koju nosi i hrvatski rukometni reprezentativac David Mandić, dostupan je od danas u trgovinama diljem Hrvatske